ikona

Zobrazení záznamu

Paměť chuti : receptáře a kuchařské knihy jako specifické prameny pro poznání kulinární kultury a kulinárního dědictví českých zemí / Irena Korbelářová (ed.), Radmila Dluhošová, Jitka Sobotková. - Vydání první. - Opava : Slezská univerzita v Opavě, 2020. - V tiráži nad názvem: Slezská univerzita, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě. - 601 stran : 21 x 22 cm. -. - ISBN 978-80-7510-439-7.

Exempláře

#
1S179981/T2ul. Ostravská, studovnaKnihy

Funkce

Hodnocení

Průměrně
0,0
Hodnotilo 0
5 hvězdiček
 
0
4 hvězdičky
 
0
3 hvězdičky
 
0
2 hvězdičky
 
0
1 hvězdička
 
0
Pro správné fungování systému je zapotřebí mít povolený javascript! Systém je optimalizovaný pro prohlížeče IE9 a vyšší, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome a Safari.